Applen uudet iPadit myyntiin vasta touko-kesäkuussa? Luvassa merkittäviä uudistuksia

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
22294
Reaktiopisteet
216

Nykyinen 9,7 tuuman iPad Pro on saamassa suuremmalla näytöllä varustetun seuraajan.


Applen uudet iPadit ovat näilä näkymin tulossa markkinoille vasta touko-kesäkuussa, kertoo alihankkijalähteisiinsä perustuen DigiTimes.

Applen odotetaan uudistavan iPad-mallistoaan päivittämällä 12,9 tuuman iPad Pron teknisesti nykyaikaan, korvaamalla nykyisen 9,7 tuuman iPad Pron uudella 10,5 tuuman mallilla sekä tuovan myyntiin myös edullisemman 9,7 tuuman iPadin.

Nykyiset iPad-mallit ovat loppuneet ympäri maailmaa jo ajoittain varastoista viime viikkojen aikana, mikä kielii tulevasta uudistumisesta Applen jo purkaessa varastojaan.

Aiemmat huhut kertoivat Applen maaliskuun julkistustilaisuudesta, jossa iPadien ohella nähtäisiin myös uusi punainen väri iPhone 7 -puhelimille ja 128 gigatavun iPhone SE -mali. DigiTimesin mukaan Applen alihankkijat olivat toivoneet ainakin yhden uuden iPadin toimitusten alkavan jo vuoden ensimmäisellä neljänneksellä, mutta nyt aikataulu näyttää venyvän touko-kesäkuulle – ja näin alihankkijoiden ensimmäisen neljänneksen tulosnumerot kärsivät.

12,9 tuuman ja uusi 10,5 tuuman iPad Pro ovat saamassa uuden Apple A10X -järjestelmäpiirin. Edullisemmassa 9,7 tuuman iPadissa on tyytyminen vähemmän tehokkaaseen A9-piiriin.

Uuden 10,5 tuuman iPadin näyttöreunusten pitäisi olla aiempaa pienempiä ja näin näytön koon kasvusta huolimatta laitteen koko on säilymässä käytännössä ennallaan 9,7 tuuman nyky-iPadien kanssa.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom