Mobiili.fi Applen toimitusjohtaja arvioi tulevaisuutta: ”lapsenne eivät tule tietämään, mitä raha on”

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 13/11/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2141
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Applen toimitusjohtaja Tim Cook arvioi maailman tulevaisuudennäkymiä Trinity Collegen vierailullaan Irlannissa. Osana laajempaa kokonaisuutta Cook kommentoi muun muassa rahankäytön muuttumista ja sitä, miten seuraavat sukupolvet tulevat näkemään kuluttamisen eri lailla verrattuna nykysukupolveen. Luentoa seuranneille opiskelijoille Cook totesi, etteivät näiden lapset tule tietämään, mitä raha ylipäätään on. Kommentillaan Cook viittaa käteisen rahan vähenemiseen ja maksutapahtumien siirtymiseen yhä enemmän puhelimella tai älykellolla tapahtuviksi.

  Maksutapojen muuttuessa Apple tulee luonnollisesti olemaan osa muutosta ja luentonsa aikana Cook vihjasikin, että Apple Pay -maksupalvelu tulee rantautumaan lähiaikoina myös Irlantiin. Viime vuoden lopulla esitelty Apple Pay julkaistiin alkujaan yksin Yhdysvaltojen markkinoille, mutta sittemmin palvelu on laajentunut myös Iso-Britanniaan. Näin ollen Iso-Britannian naapurimaana sijaitseva Irlanti on looginen markkina-alue palvelun laajentamiselle.

  Niille, jotka pohtivat Applen mahdollista lähtemistä mukaan pankki- ja rahoitusmarkkinoille, antoi Cook luentonsa aikana kysymykseen tiukan vastauksen. Cook kritisoi muun muassa pankkialaa toteamalla, ettei kukaan halua nykypäivinä astua mukaan pankkitoimintaan, ja varmemmaksi vakuudeksi jatkoi lausettaan lisäämällä, ettei myöskään Applella ole haluja muuttua pankiksi.  [​IMG][​IMG]

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju