Mobiili.fi Applen Ping oli iso floppi – eikä seuraajakaan ole vakuuttanut: Apple Musicin Connect sivuosaan

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 7/5/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2081
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Connect oli alun perin yksi Apple Musicin keskeisiä ominaisuuksia.


  Apple on jo kahdesti yrittänyt luoda musiikkipalvelujensa yhteyteen jonkinlaista sosiaalista ulottuvuutta, kommunikointia artistien ja käyttäjien välillä sekä muun muassa myös kavereiden julkaisemia musiikkiin liittyviä päivityksiä.

  Applen ensimmäinen yritys tällä saralla, Ping, epäonnistui ja se lopetettiinkin pari vuotta avaamisensa jälkeen vuonna 2012. Viime vuonna Apple päätti yrittää uudelleen tuomalla Connect-toiminnon keskeiseksi osaksi Apple Music -suoratoistopalveluaan.

  Apple Music Connect ei kuitenkaan myöskään täyttänyt Applen tavoitteita ja tulevassa suuressa Apple Musicin sovellusuudistuksessa Connect-toiminto onkin menettämässä näkyvän paikkansa omana välilehtenään, kertoo 9to5Mac.

  Tietojen mukaan Connect-toimintoa on käytetty Applen odotuksia vähemmän. Tulevassa uudistuksessa Connectia ei vielä kokonaan tapeta, mutta se siirtyy omalta välilehdeltään osaksi Sinulle-välilehteä, joka sisältää erilaisia räätälöityjä suosituksia. Lisäksi Connect-toiminnot tulevat pysymään esillä vielä artistisivuilla.

  Monet Apple Musicin toiminnot ovat uudistumassa 13. kesäkuuta WWDC:n avausesityksessä odotettavissa olevassa uudessa versiossa. Kritisoidun Apple Musicin ulkoasu ja käyttöliittymä on menossa uusiksi ja yksinkertaistumassa nykyisestä, kuten aiemmin kerroimme. Uutena toimintona mukaan ovat tulossa kappaleiden lyriikat. Sen sijaan Connect-toiminto ei tule saamaan merkittäviä päivityksiä.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju