Mobiili.fi Applen mainosvideo kummastuttaa: miksi ihmeessä esillä on tämä todellisuudesta poikkeava...

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 20/9/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2177
  Tykkäykset:
  4
  iPhoneissa nähtävästi jo vakio-ominaisuudeksi muodostunut pieni ”kamerakyttyrä” tuskin on Applen design-gurun Jony Iven mieleen.

  Eikä se nähtävästi ole laajemmin Applenkaan, sillä tuoreella Apple Musiikki -palvelun mainosvideolla nähdään jälleen yllättäen iPhone 7:ää muuten muistuttava puhelin, mutta takakamera ei ulkonekaan laitteesta videolla kuten se oikeasti tekee.

  Mainoksessa esiintyvät Applen oman palvelunsa osaksi jatkossa hankkimilla Carpool Karaoke -videoillaan maineeseen noussut James Corden yhdessä Apple-johtajien Jimmy Iovinen, Eddy Cuen ja Bozoma Saint Johnin kanssa.

  Videolla nähdään Corden ojentamassa iPhone pojalle. Yllättäen esillä olevassa puhelimessa ei olekaan ulkonevaa kameraa.

  Lisäksi Jimmy Iovinen käsissä nähdään myös puhelin, joka muistuttaa vain päädyistä löytyviltä antennijuoviltaan iPhone 7:ää mutta jonka kamera on aivan erinäköinen kuin iPhone 7:ssä.

  [​IMG]
  Applen musiikkipomo Jimmy Iovine pitää kädessään iPhonea, jonka kaltaista Apple ei ole julkistanut.


  Applelle todellisuudesta poikkeavasti ilman ulkonevaa kameraa varustetun iPhonen esittäminen mainoksessa ei ole nyt edes ensimmäinen kerta, huomioi 9to5Mac. Aiemmin iPhone-purkurobottia Liamia esitelleessä videossa nähtiin myös iPhone 6 tai iPhone 6s, jossa ei yllättäen ollutkaan ulkonevaa kameraa.

  Syitä kamerakohouman puuttumisen takana voi arvailla. Joko kyse on Applen erityisestä halusta peitellä iPhonen designista osa-aluetta, josta se ei ole ylpeä tai todennäköisemmin kyse on tuotannollisista syistä ja lepsusta toiminnasta – mahdollisesti kuvauksissa käytetyt puhelimet eivät ole vielä sisältäneet kamerakohoumaa lopullisessa muodossaan eikä tätä ole lähdetty korjaamaan jälkituotannossa.

  Alla asian keskusteluun nyt nostanut Apple Musiikin uusi mainos.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju