Mobiili.fi Applen kallis lisävaruste tuli myyntiin – lataustelakka Apple Watchille

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 19/11/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2157
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Apple Watch liitettynä uuteen magneettiseen lataustelakkaan


  Applen omaan verkkokauppaan on nyt tullut myyntiin uusi lisälaite Watch -älykellolle. Pari päivää sitten verkkoon vuoti kuvia myyntipakkauksesta ja itse lataustelakasta. Nyt Apple Watchin omistajat voivat hankkia itselleen uuden lataustelakan – joskin suhteellisen korkeaan hintaan.

  Uusi Apple Watchin magneettinen lataustelakka maksaa Apple Storessa 89 euroa, joka tuntuu varsin paljolta lataustelakalle. Pyöreän telakan keskellä on pienempi ympyrä, johon Apple Watchin voi kiinnittää magneetin avulla latautumaan. Laturiosan voi myös nostaa pystyyn, minkä avulla kello voi toimia kätevästi vaikkapa yöpöytäkellona. Lataustelakka toimii kaikkien Apple Watch -mallien kanssa.

  Kun Apple Watchin laittaa telakkaan latautumaan kyljellään, menee kello automaattisesti yöpöytätilaan, jolloin sitä voi käyttää herätyskellona. Yöpöytätilassa laitteessa näkyy digitaalisesti kellonaika, päivämäärä, mahdollisen herätyksen kellonaika ja akun varaustila.

  [​IMG]
  Apple Watch yöpöytätilassa


  Apple toimittaa pakkauksessa magneettisen lataustelakan ja Lightning-USB-kaapelin. Pakkauksen mukana ei siis näemmä tule pistorasiaan laitettavaa virtalähdettä, joten se täytyy olla henkilöllä jo ennestään. Jos uusi lataustelakka tuntuu kalliilta, on Apple Storessa tarjolla myös Elevation Labin NightStand, joka toimii yhdessä Apple Watchin peruslaturin kanssa. Sen hinta on 34,95 euroa.

  [​IMG]

  [​IMG]

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju