Applen käsissä uusi ongelma: kasvava määrä käyttäjiä valittaa mattamustan iPhone 7:n...

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
22294
Reaktiopisteet
216

Mattamustat iPhone 7 ja iPhone 7 Plus.


Apple esitteli iPhone 7 ja iPhone 7 Plus -puhelinten yhteydessä kaksi uutta värivaihtoehtoa, kiiltävän peilimustan sekä mattamustan. Peilimustasta Apple itsekin varoitti alun alkaen sen tavallista suuremmasta alttiudesta naarmuuntumiselle ja muulle kulumiselle.

Nyt tavallisesta poikkeavia ongelmia näyttää ilmaantuneen kuitenkin myös mattamustan iPhone-värin kanssa. Erityisesti ongelma näyttää koskevan suurempia iPhone 7 Plus -puhelimia.

Applen tukipalstalla kasvava määrä käyttäjiä valittaa mattamustien iPhone 7 -puhelintensa maalipinnasta lohkeilevan irti palasia. Kyse ei siis ole normaalista kulumisesta ajan mittaan, vaan maalia lähtee kerralla irti huomattavan kokoinen palanen. Esimerkiksi oheinen kuva kertoo, mistä on kyse. Maalia vaikuttaisi irtoavan erityisesti puhelimen pohjasta kaiutin/mikrofoniaukkojen läheltä.


Maalia lohkeilee mattamustasta iPhone 7:stä suurempina palasina.


Osalla käyttäjistä maalia irtoilee, vaikka he ovat käyttäneet puhelinta suojakuoren sisällä. Maalia irtoaa niin laitteen reunoilta kuin takaa.

9to5Mac huomauttaa Apple iPhone 5 -puhelimessa nähdyn aikanaan vastaavan ongelman.

Toistaiseksi ongelma näyttäisi onneksi koskettavan vain pientä määrää käyttäjiä. Applen kuitenkin kerrotaan olleen haluton korvaamaan tai korjaamaan lohkeilevasta maalipinnasta kärsiviä laitteita. Applen näkökulma asiaan lienee, että kyse on tavallisesta kulumisesta käytössä.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom