Mobiili.fi Applen iso iPad kärsii erikoisesta vaivasta – saattaa olla toimimaton latauksen jälkeen

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 16/11/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2142
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  iPad Pro


  Applen uuden iPad Pron myynti alkoi viime viikolla, ja nyt monet uutuuslaitteen omistajat ovat raportoineet erikoisesta vaivasta. Laite saattaa latauksen jälkeen olla jämähtänyt toimimattomaksi, ja lähtee toimimaan vasta pakotetun uudelleenkäynnistyksen jälkeen.

  Erikoinen vaiva on kerännyt satoja kommentteja niin Applen omilla tukisivuilla kuin muun muassa MacRumorsin keskustelupalstalla. Eräillä käyttäjillä vaiva esiintyy aina, kun laite on ladattu täyteen ja otetaan latauksen jälkeen käyttöön. Vastaavaa ongelmaa on esiintynyt myös aiheesta kertoneen MacRumorsin toimituksen laitteella.

  Applelta ei ole virallisesti kommentoitu asiaa, mutta Applen tuki on kehottanut muun muassa tekemään pakollisen uudelleenkäynnistyksen tai palauttamaan laitteen tehdasasetuksiin. Tiedossa ei ole, liittyykö vaiva mahdollisesti iOS 9.1 -käyttöjärjestelmään vai iPad Pron laiteohjelmistoon (firmwareen). MacRumorsin mukaan kuitenkin joillain käyttäjillä on ollut ongelmia myös iPhone 6- ja 6s-mallien kanssa, kun puhelimet ovat saattaneet yllättäen sammua, vaikka akussa on vielä ollut reilusti virtaa jäljellä. Niinpä ongelma saattaisikin piillä iOS 9 -käyttöjärjestelmässä.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju