Mobiili.fi Applen iOS sai päivityksen – lisää vauhtia vanhempiin laitteisiin

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 20/1/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2139
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  iOS 9


  Apple julkaisi tällä viikolla jo viidennen päivityksen sen iOS 9 -käyttöjärjestelmälle. Uusin versio on numeroltaan 9.2.1 ja se sisältää lukuisia pieniä parannuksia. Käyttäjät ovat myös raportoineet päivityksen nopeuttavan vanhempien iOS-laitteiden, kuten iPhone 4s:n toimintaa.

  iOS 9.2.1 on ensimmäinen iOS-päivitys Applelta tänä vuonna, ja se ei tuo uusia toimintoja, vaan muutokset tapahtuvat pinnan alla. Päivitys kuitenkin parantaa tietoturvaa ja korvaa erinäisiä virheitä, kuten yritys- ja oppilaitoskäyttäjiä koskettaneen Applen MDM-hallintaratkaisun vian.

  Apple ei erikseen mainitse, että päivitys vaikuttaisi jollain tavalla laitteiden nopeuteen. iAppleBytes kuitenkin vertaili iOS 9.2.1:n ja vanhemman iOS 8.4.1:n nopeutta iPhone 4s:llä, ja totesi uusimman version olevan monin paikoin yhtä nopea tai nopeampi kuin vanha versio. Monet käyttäjät ovat valittaneet iOS 9:n hitautta vanhemmilla laitteilla, kuten iPhone 4s:llä ja iPhone 5:llä, joten uuden päivityksen tuoma nopeuslisä on varmasti tervetullut.

  Viime viikolla Apple julkaisi rekisteröityneille sovelluskehittäjille ja beta-testaajille ensimmäiset testiversiot iOS:n versiosta 9.3. Se tuo tullessaan uusia toimintoja, kuten näytön värilämpöön vaikuttavan Night Shift -tilan sekä suomenkielisen Sirin. iOS 9.2.1 ehti olla beta-vaiheessa reilun kuukauden ennen virallista julkaisua, joten todennäköisesti iOS 9.3:n virallinen julkaisu tapahtuu muutamien viikkojen kuluttua.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju