Mobiili.fi Applen iOS päivittyi – viimeiset tietoturvapäivitykset ennen iOS 10:ä

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 25/8/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2139
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Apple on tänään julkaissut käyttöjärjestelmäpäivityksen sen iOS-laitteille. iOS:n versio 9.3.5 ei tuo uusia ominaisuuksia, mutta sisältää ainakin tärkeäksi kuvatun tietoturvapäivityksen sekä mahdollisesti muita virheenkorjauksia ja parannuksia.

  iOS 9.3.5 julkaistaan vajaat kolme viikkoa vastaavan edellisen päivityksen, iOS 9.3.4:n jälkeen. Pari päivää sitten Apple lopetti iOS:n versioiden 9.3.2 ja 9.3.3 digitaalisen allekirjoittamisen, mikä tarkoittaa, ettei käyttäjä voi enää virallisia keinoja palata käyttämään vanhempia versioita kuin 9.3.4.

  Tänään julkaistu päivitys on luultavasti viimeinen iOS 9:lle julkaistava päivitys, sillä iOS:n seuraava versio, iOS 10, julkaistaan todennäköisesti syyskuun puolivälin tienoilla, eli noin kolmen viikon kuluttua.

  iOS 10 on jo saatavilla sekä julkisessa että sovelluskehittäjille tarkoitetussa beetatestivaiheessa. Beetaversiot eivät laadultaan vielä vastaa lopullista versiota, mutta halukkaat saavat iOS-laitteisiinsa iOS 10:n testiversiona jo nyt liittymällä Apple Beta Software Programiin Applen sivuilla.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju