Mobiili.fi Applen iOS 9 näyttää lähellä sijaitsevia palveluja nyt myös Suomessa

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 4/2/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2134
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  iOS 9:n Lähellä-ehdotukset toimivat nyt myös Suomessa.


  Apple on päivittänyt karttojaan tuomalla palveluunsa 20 uutta Flyover-kohdetta, lisäämällä päivittyvät liikennetiedot Taiwaniin sekä tuomalla Nearby-toiminnon Suomeen.

  Nearby- eli Lähellä-toiminnon avulla voi helposti löytää esimerkiksi lähistöllä sijaitsevia kahviloita tai huoltoasemia. Lähellä-toiminto löytyy iOS 9:ssä kotivalikon vasemmalta puolelta. Pyyhkäisy kotivalikosta oikealle tuo esiin hakutoiminnon, Siri-ehdotukset viimeksi käytetyistä yhteystiedoista ja sovelluksista, sekä nyt myös uuden Lähellä-toiminnon. Esimerkiksi huoltoasemakuvakkeen valitseminen avaa kartan ja näyttää kaikki lähiseuduilla sijaitsevat huoltoasemat, joiden tiedot löytyvät Applen kartoista. Lähellä-ehdotukset löytyvät myös Kartat-sovelluksen hausta.

  [​IMG]
  Flyover-näkymä Helsingin tuomiokirkosta ja Senaatintorin ympäristöstä Applen Kartat-sovelluksessa iPadilla


  Flyover-toiminto näyttää kaupunkeja sekä tunnettuja maamerkkejä ja nähtävyyksiä yläviistosta kolmiulotteisena näkymänä. Kyseessä on ikään kuin Applen versio Googlen Street View -palvelusta. Flyover on nyt saanut 20 uutta kohdetta, joihin lukeutuvat muun muassa Saksan Bremen, Ranskan Toulouse ja Etelä-Afrikan Johannesburg. Suomen kaupungeista Helsinki lisättiin Flyover-listalle pari vuotta sitten.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju