Mobiili.fi Applen hyökkäävät laitemainokset hämmentävät iPhone-omistajia

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 15/12/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2142
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  iPhone 6s


  Apple on aloittanut uuden mainoskampanjan, joka suunnataan App Storen kautta jo iPhonen omistaville ihmisille. Paremman mallin pariin ohjaava popup on hämmentänyt ja häirinnyt lukuisten käyttäjien arkea.

  Uusimman iOS 9.2 -päivityksen jälkeen monet iPhone-omistajat ovat alkaneet nähdä iPhone 6s -mainoksia laitteellaan. Koko ruudun popup-mainos, joka kehuu iPhone 6s:ää ”naurettavan tehokkaaksi”, saattaa näyttäytyä App Storen selailun tai sovellusten päivittämisen yhteydessä. Mainoksen on tarkoitus näkyä vanhempien mallien omistajilla, mutta Vergen mukaan ainakin yksi ihminen on raportoinut mainoksesta myös iPhone 6s:llä.

  Applen lähestymistapa jakaa verkossa vahvasti mielipiteitä. Osa ei ole häiriintynyt mainoksesta, mutta monet käyttäjät ovat kokeneet jo Apple-laitteen ostaneille asiakkaille kohdistetun pakkomainonnan hämmentävänä tai jopa loukkaavana.

  Oletko sinä nähnyt iPhone 6s -popup-mainosta vanhemmalla iPhonellasi? Jos olet, niin missä tilanteessa ja miten koet toimitavan asiakkaan roolista käsin?

  [​IMG]
  iPhone-käyttäjät yllättänyt iPhone 6s -mainos puhelimen ruudulla

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju