Applelta yllättävä yritysosto: automaatiosovellus jatkaa elämäänsä ilmaisena

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
15359
Reaktiopisteet
103

Workflow-sovellus on saatavilla myös Apple Watchille.


Apple on ostanut Workflow-sovelluksen ja sen takana olleen yrityksen ja tiimin. Diili on Applelle varsin poikkeuksellinen – myös siinä, että Workflow-sovellus pysyy edelleen saatavilla ja on Apple-kaupan myötä muuttunut ilmaiseksi ladata App Storesta.

Applen Workflow-hankinnasta kertoi ensimmäisenä TechCrunch ja kauppa on jo virallisesti vahvistettu.

Workflow on sovellus, jolla voi yhdistää eri sovelluksia ja erilaisia toimintoja yhteen. Sovellus muistuttaa toista, vastaavan idean kenties tunnetummaksi tehnyttä IFTTT-sovellusta. Workflow’lla voi luoda yksinkertaisia pikavalintoja, kuten esimerkiksi viimeisimmän kuvan lataamisen Dropboxiin, pyöräilynavigoinnin aloittamisen seuraavaan kalenteritapahtumaan tai vaikkapa twiitata parhaillaan kuunneltavan musiikkikappaleen.

Applen maksama kauppahinta Workflow’sta ei ole tiedossa. Workflow oli nostanut pienen muutaman miljoonan dollarin siemenrahoituskierroksen. Sen perustajiin lukeutuu muun muassa iPhonen suojausten purkajana (jailbreak) aiemmin tunnetuksi tullut Ari Weinstein.

”Workflow-sovellus valittiin Apple Design Awardin voittajaksi vuonna 2015 sen poikkeuksellisen iOS:n käyttöaputoimintojen hyödyntämisen ansiosta”, kommentoi Apple nyt. Workflow-sovellus on suunniteltu erinomaisesti myös sokeiden tai kuurojen käytettäväksi.

Applella pitkään automaatiotuotteista, muun muassa Macin legendaarisesta Automatorista, vastannut Sal Saghoian joutui hiljattain jättämään Applen. Workflowin hankinta nyt kertonee Applen uudesta tavasta lähestyä automaatiota – ja tuoda se myös iOS-laitteisiin. Lisäksi Workflow’n kehittämällä, sovelluksia erilaisiksi toimintokokonaisuuksiksi yhdistävällä teknologialla voi olla roolinsa myös Sirin kehityksessä jatkossa.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom