Applelta uusi videosovellus – tällainen on Clips

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
22339
Reaktiopisteet
216
Apple-Clips-700x510.png

Apple Clips.


Apple on tänään esitellyt uuden iPadin ohella uuden Clips-sovelluksensa. Sillä käyttäjä voi tehdä helposti videoita, muokata niitä ja lisätä niihin erilaisia efektejä. Videon voi ottaa sovelluksella tai valita aiemmin otetun videon kuvakirjastosta.

Clipsin ideana on antaa käyttäjälle mahdollisuus videon pikaiseen muokkaamiseen, jonka jälkeen sen voi ladata eri sosiaalisen median palveluihin, kuten Facebookiin, Instagramiin, YouTubeen tai Twitteriin. Eri videoita voi Clipsissä yhdistää pidemmäksi videoksi.

Apple kertoo tiedotteessaan, että sovellukseen sisältyy myös Live Titles -ominaisuus. Sen avulla käyttäjä voi sanoa videolla jonkun lyhyen lauseen, joka tulee videoon sitten myös tekstimuotoon. Live Titles –tukee tällä hetkellä 36 eri kieltä. Clipsillä voi lisätä videoihin erilaisia kuvasuotimia ja hymiöitä.

Clips tulee saataville Applen App Storeen huhtikuussa ilmaiseksi. Sovellus toimii iPhone 5s:llä tai uudemmalla, iPad Pro- ja Air-tableteilla, uudella iPadilla, iPad mini 2:lla tai uudemmalla sekä iPodin kuudennella sukupolvella. Toimiakseen Clips vaatii iOS 10.3 -käyttöjärjestelmän.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom