Applelta tulossa vauhdikas maaliskuu? Uudet iPadit, punainen iPhone 7, uusi iPhone SE -versio…

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
22352
Reaktiopisteet
216

Macotakaran luoma havainnollistava kuva punaisesta osana iPhone-värejä.


Apple saattaa julkistaa maaliskuussa uusien iPadien rinnalla myös iPhone-uutuuksia. Näin kertoo nyt Barclays-pankki analyysissään, raportoi japanilainen Macotakara-julkaisu.

Macotakara kertoi ensimmäisenä viime vuonna iPhonen värivalikoiman laajentumisesta uudella punaisella värivaihtoehdolla, mitä Barclaysin raportti nyt tukee. Macotakara raportoi värin tulosta vasta uuteen iPhone 7s -malliin, mutta ilmeisesti se olisikin nyt tulossa lisäyksenä jo iPhone 7 -mallistoon.

Toistaiseksi iPhone 7:n ja iPhone 7 Plussan värivaihtoehtoja ovat olleet (matta)musta ja peilimusta sekä hopea, kulta ja ruusukulta olisivat myös jatkamassa mallistossa.

Barclaysin mukaan Apple esittelee punaisen iPhone 7:n maaliskuussa uusien iPadien julkistustilaisuudessa. Lisäksi iPhone-mallisto saisi täydennystä myös 128 gigatavun vaihtoehdolla iPhone SE:stä, joka tähän asti on ollut tarjolla 16 tai 64 gigatavun tallennusmuistilla.

iPadien osalta Applelta odotetaan 12,9 tuuman iPad Pron päivitystä, nykyisen 9,7 tuuman iPad Pron korvaavaa uutta 10,5 tuuman iPadia sekä edullisempaa päivitettyä 9,7 tuuman iPad-mallia. Tuore raportti sekoittaa hieman pakkaa, sillä sen mukaan luvassa olisi myös 7,9 tuuman iPad Pro.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom