Mobiili.fi Applelta tulossa sovellus helpottamaan vaihtoa iPhonesta Androidiin

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 11/1/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2109
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Applen Move to iOS auttaa siirtämään tietoja Android-laitteesta iOS-laitteeseen


  Apple julkaisi syksyllä sovelluksen, jonka tarkoituksena on helpottaa asiakkaita siirtymään Androidista iPhonen käyttäjäksi. Move to iOS -sovellus siirtää esimerkiksi yhteystiedot, viestihistorian, kuvat ja kalenterimerkinnät puhelimesta toiseen ja tekee näin ekosysteemin vaihdon helpommaksi. Nyt huhu kertoo, että Apple olisi julkaisemassa sovelluksen helpottamaan siirtymistä myös toiseen suuntaan, eli pois iPhonesta.

  Brittiläinen The Telegraph kertoo eurooppalaisten teleoperaattoreiden painostavan Applea, että tämä helpottaisi käyttäjien siirtymistä iPhonesta Android-puhelimeen. Operaattorit ovat raportin mukaan huonoissa neuvotteluasemissa Applen kanssa, koska ihmiset eivät halua siirtyä iPhoneista Android-laitteisiin osittain siirtymisen teknisten hankaluuksien vuoksi. The Telegraphin lähteiden mukaan Apple olisi myöntynyt tekemään sovelluksen helpottaakseen siirtymistä.

  iPhonen käytön lopettamista helpottava sovellus olisi Applen kannalta merkittävä käänne, sillä yhtiö on tunnettu sen iOS- ja Mac-laitteet kattavasta ekosysteemistä. Applen ja Samsungin välisissä oikeusväännöissä esiin on muun muassa tullut edesmenneen Apple-johtaja Steve Jobsin sähköposti, jossa mies toivoi Applen lukitsevan käyttäjät entistä syvemmin ekosysteemiinsä.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju