Mobiili.fi Applelta oma tosi-TV-sarja nimeltään Planet of the Apps

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 13/7/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2115
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Aiemmin tänä vuonna Apple ilmoitti aikeistaan luoda uusi TV-sarja. Nyt tuohon alkuperäissarjaan on alettu hakea osallistujia. Samalla sarjan nimeksi paljastui ”Planet of the Apps”.

  Planet of the Apps on tosi-TV-sarja, jossa tarkkaillaan sovellusten ideointia ja luomista. Apple toteuttaa sarjan yhdessä uudehkon Propagate-tuotantoyhtiön kanssa. Propagaten perustajiin lukeutuvat The Biggest Loser- eli Suurin pudottaja -sarjaa työstänyt Ben Silverman ja MasterChefiä tuottanut Howard T. Owens. Lisäksi omintakeinen muusikko will.i.am tulee jollain tavalla olemaan mukana sarjan teossa.

  Apple on nyt aloittanut Planet of the Apps -osallistujien etsinnän. Haussa on joukko sovelluskehittäjiä, joilta löytyy tulevaisuuteen ja elämäämme vahvasti vaikuttavia visioita.

  Planet of the Apps on Applen mukaan enemmän kuin perinteinen tosi-TV-sarja. Ohjelman edetessä mukana olevat kehittäjät saavat mentorointia ”maailman parhailta teknologia- ja viihdeammattilaisilta”. Finaaliin päässeet kehittäjät saavat myös mahdollisuuden hakea jopa miljoonien dollarien investointeja sijoittajilta. Luonnollisesti sarjassa syntyneet valmiit sovellukset pääsevät näkyvästi esille Applen App Storessa.

  9To5Macin mukaan varsinaisille lähetyksille ei vielä ole alkamisajankohtaa. Planet of the Appsin kuvaukset aloitetaan myöhemmin tänä vuonna ja ne kestävät vuoden 2017 alkupuolelle saakka.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju