Applelta merkittävä rekrytointi – tekeillä erikoisprojekti?

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
22294
Reaktiopisteet
216

Greg Duffy.


Apple on palkannut Greg Duffyn, Dropcamin perustajan, tuntemattomiin tehtäviin. Duffy perusti Dropcamin, jonka tuolloin Googlen, nyt sen uuden emoyhtiön Alphabetin omistama Nest osti 555 miljoonalla dollarilla vuonna 2014.

Apple on vahvistanut rekrytoinnin. Duffyn siirtymisestä Applelle kertovan The Informationin lähteiden mukaan miehen odotetaan johtavan Applella jonkinlaista erikoisprojektia, joka toimisi itsenäisenä yksikkönä Applen sisällä – startupina osana suurta yritystä.

Duffy ei ollut aikanaan tyytyväinen Dropcamin kohteluun Nestin alla ja sukset menivätkin pahasti ristiin Nestin perustajan Tony Fadellin kanssa. Duffy kritisoi voimakkain sanoin Fadellin johtamistapaa ja katui Dropcamin myyntiä. Sittemmin jo myös Nestiltä lähtenyt Fadell on entinen nimekäs Apple-johtaja, jota pidetään yhtenä iPodin luojista.

Apple on eristänyt muusta toiminnastaan tiettyjä suuria hankkeita aikojen saatossa. Muun muassa iPhonea kehitettiin aikanaan muusta Applesta hyvin erillisen tiimin voimin. Samoin parhaillaan Applen autoprojektin Titanin kehitys on pitkälti irrallaan Applen muusta, perinteisemmästä toiminnasta.

Applelta odotetaan avauksia myös muun muassa virtuaaliseen ja erityisesti lisättyyn todellisuuteen, johon Duffyn mahdollisen toimenkuvan voidaan spekuloida hänen taustansa perusteella sopivan hyvin.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom