Mobiili.fi Applelta langattomat AirPods-kuulokkeet – ainutlaatuista tekniikkaa

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 7/9/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2139
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Uusien iPhone-mallien esittelyn yhteydessä Apple on tänään esitellyt myös uudet, langattomat kuulokkeet, nimeltään AirPods.

  Kuulokkeet toimivat täysin langattomasti, eli ne eivät ole edes toisiinsa yhteydessä johdoilla. Ytimenä kuulokkeissa on Applen oma W1-piiri, joka huolehtii langattomasta yhteydestä Applen eri laitteiden kanssa. Kuulokkeet on todella helppo yhdistää Applen ekosysteemiin kuuluvien laitteiden kanssa, mikä tekee niistä ainutlaatuiset langattomien kuulokkeiden markkinoilla.

  [​IMG]

  Kuulokkeiden mukana toimitetaan laturina toimiva kuljetuskotelo, ja yhdistäminen Applen eri laitteisiin, kuten iPhoneen tai Apple Watchiin, onnistuu yksinkertaisesti kuulokkeiden kotelon avulla. Kun kuulokkeet halutaan yhdistää esimerkiksi iPhoneen, tuodaan kotelo kuulokkeineen lähelle puhelinta ja avataan kansi, jolloin puhelin tarjoaa suoraan mahdollisuutta yhdistää se kuulokkeisiin. Sama yksinkertainen yhdistäminen onnistuu niin iPhonella, Apple Watchilla, iPadillä kuin Macilläkin.

  [​IMG]

  AirPods-kuulokkeet tukevat myös Siriä, ja niitä voi käyttää joko yhdessä stereokuunteluun tai yksittäin esimerkiksi puheluihin tai Sirin käyttämiseksi. Infrapunatunnistimien ansiosta kuulokkeet tunnistavat, kun ne ovat korvassa, ja soittavat musiikkia vain silloin. Kuulokkeet tarjoavat viiden tunnin akkukeston yhdellä latauksella. Latauskotelossa riittää virtaa 24 tunnin kuuntelua varten, ja lataus hoituu Lightning-johdolla.

  [​IMG]

  Applen omien AirPods-kuulokkeiden lisäksi samaa W1-piiriä käytetään myös Beatsin uusissa kuulokemalleissa.

  AirPodsien myynti alkaa lokakuun lopulla, ja niiden hinta Yhdysvalloissa on 159 dollaria. Suomessa hinta asettunee vajaan 200 euron tienoille.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju