Mobiili.fi Applelta iso kasa kuvia uudesta iPhonesta – ulkonäkö suurin yllätys

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 21/3/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2140
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  iPhone SE:n ulkonäköä on arvuuteltu viimeiset kuukaudet ja veikkaukset ovat heitelleet puolelta toiselle. Yhtäältä puhelimen on kerrottu olevan iPhone 6s:n pikkuveli ja toisaalta identtinen iPhone 5s:n kanssa. Vielä, kun mukaan lasketaan kaikki huhut tältä väliltä, voi ennakkoveikkausten sanoa sisältäneen pitkälti koko skaalan.

  Nyt Apple on vihdoin päästänyt uutta iPhonea odottaneet jännityksestä ja paljastanut uuden iPhone SE:n ulkonäön. Odotetusti puhelin on huomattavasti pienempi kuin iPhone 6s tai iPhone 6s Plus, ja sisältää vain neljän tuuman näytön. Muilta osin iPhone SE muistuttaa pitkälti iPhone 5s:ää, joskin ulkonäössä on tehty monia pieniä viilauksia.

  Muun muassa kamera on muutettu iPhone 6s:ää vastaavaksi, minkä lisäksi Apple-logo valmistetaan uudessa puhelimessa ruostumattomasta teräksestä. iPhone SE tulee iPhone 6s:n tapaan kauppoihin neljässä eri värivaihtoehdossa, jotka ovat Rose Gold, Gold, Silver ja Space Gray. Karkeasti suomennettuna värivaihtoehdot ovat siis vaaleanpunainen, kultainen, hopea ja tumman harmaa.

  Suoraan Applen lehdistötilaisuudesta otettuja kuvia voi katsoa alta. Lisäksi iPhone SE:stä ja puhelimen teknisistä ominaisuuksista voi lukea tarkemmin aiemmasta uutisestamme.

  [​IMG] [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG] [​IMG] [​IMG]

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju