Applelta ei saa mustia AirPods-kuulokkeita – BlackPods paikkaa puutteen

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
22294
Reaktiopisteet
216

BlackPods.


Apple esitteli syksyllä uudet täysin langattomat AirPods-kuulokkeensa vain valkoisena värinä. Samanaikaisesti kuumimmat iPhone 7 -värivaihtoehdot olivat uudet peilimusta ja mattamusta.

Applen päätöstä jättää komeat mustat AirPodit tekemättä kummasteltiin jo syyskuussa.

Nyt verkkoon on ilmestynyt BlackPods-kauppa, joka lupaa tehdä valkoisista AirPods-kuulokkeista mustat. BlackPods-kuulokkeita myydään uutena mustana 249 dollarilla ja jälkikäteen värimuunnos maksaa 99 dollaria. Yhdysvalloissa Applen AirPods-kuulokkeiden tavallinen hinta on 159 dollaria.

Värimuunnokset eivät ole uusi asia älypuhelimissa, mutta AirPodien myötä kustomointi on nyt rantautunut myös kuulokkeisiin. Kuten yleensä, mainitsee myös BlackPods ettei se ole virallinen Apple-jälleenmyyjä eikä Applella ole muunnoksen jälkeen enää velvoitetta korjata tai hyvittää rahoja mustiksi muutetuista kuulokkeista. Jokainen siis edetköön omalla vastuullaan.

BlackPods kertoo kehittäneensä oman pinnoitusjärjestelmän erityisesti AirPods-kuulokkeille. Kolmiosaisen prosessin tuloksena kerrotaan olevan ”luksusta tarjoava naarmuja kestävä viimeistely”. Työ tapahtuu New Yorkin Brooklynissa. Viimeistely hoidetaan käsityönä ja jokainen kuulokepari saa osakseen tiukan visuaalisen ja laadullisen tarkastuksen.

Mustaksi käsittely kattaa myös AirPods-kotelon.


BlackPods kotelon kanssa.


iPhone 7 ja AirPods.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom