Mobiili.fi Applella toimitusvaikeuksia ison iPhonen kanssa

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 14/9/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2083
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  iPhone 6s Plus ja 6s


  Applen uusien iPhone 6s- ja 6s Plus -mallien ennakkotilaukset käynnistyivät ensimmäisen aallon maissa viime viikolla, ja viikonlopun jälkeen ovat erityisesti isojen 6s Plus -mallien toimitusajat jo venähtäneet muutamaan viikkoon. Syynä ei välttämättä ole niinkään kova kysyntä, vaan mahdollisesti toimitusvaikeudet kyseisten laitteiden kanssa.

  MacRumors-sivusto kertoo KGI Securitiesin analyytikko Ming-Chi Kuon sijoittajille osoittamasta raportista, jonka mukaan 6s Plus -mallin tuotanto sujuisi odotettua heikommin, koska sen näytön taustavalomoduulissa on ilmennyt tuotanto-ongelmia. Kuon mukaan moduulia valmistava Minebea ei pysty toimittamaan riittävästi komponentteja, joten Apple joutuu siirtämään tilauksia toiselle valmistajalle, Radiantille. Kuon mukaan Plus-mallien pitkät toimitusajat johtuvatkin kysyntää enemmän juuri heikosta tarjonnasta.

  Uutistoimisto CNBC:lle antamassaan kommentissa Apple toteaa, että vastaanotto uusille malleille on ollut innostunut, ja että ennakkotilausten perusteella uudet iPhone-mallit tulevat rikkomaan viimevuotisen ensimmäisen viikonlopun myyntiennätyksen, kun uusien laitteiden myynti alkaa ensi viikon perjantaina. Viime vuonna avausviikonloppuna myytiin 10 miljoonaa iPhonea.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju