Mobiili.fi AppleInsider: tällainen on ensi vuonna julkaistava mini-iPhone

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 4/11/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2173
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  iPhone 6- ja iPhone 6 Plus -mallien julkaisussa reilu vuosi sitten, monet uutissivustot uutisoivat myös neljän tuuman mini-iPhoneen liittyvistä huhuista, joissa puhelimen oli tarkoitus korvata iPhone 5c Applen halpamallina. Lukuisista tiedonjyvistä huolimatta varsinainen julkistus jäi näkemättä ja sen sijaan Apple ilmoitti jatkavansa iPhone 5c- ja iPhone 5s -mallien valmistusta myös tulevaisuudessa. Ensin mainitun valmistaminen on sittemmin lopetettu, mutta yli kaksi vuotta vanhan iPhone 5s:n valmistus jatkuu edelleen ja puhelin on pysynyt monien pienempää näyttöä vaativien suosiossa.

  Koska iPhone 5S alkaa olla teknisesti elinkaarensa loppupäässä, ovat huhut uudesta mini-iPhonesta käynnistyneet uudelleen. AppleInsiderin saamien tietojen mukaan, Apple olisi esittelemässä ensi vuoden lopulla mallistoonsa halvemman puhelimen, joka toimisi seuraajana iPhone 5s:lle ja iPhone 5c:lle. Kyseessä olisi neljän tuuman näytöllä varustettu malli, joka olisi iPhone 5c:n tapaan halvemmin hinnoiteltu, mutta mukailisi muotoilussa iPhone 7:ää ja käyttäisi materiaalina metallia.

  Hinnan ja näytön koon lisäksi mini-iPhone olisi myös teknisesti iPhone 7:ää vaatimattomampi ja suorittimena toimisi nykyisten iPhone-mallien tapaan Apple A9, ensi vuoden Apple A10:n sijaan. Toisena merkittävänä puutteena mini-iPhone tulisi ilman Force Touch -näyttöä, joten iPhone 6s:ssä esitellyt uudet ominaisuudet eivät puhelimessa toimisi. Huhujen perusteella mini-iPhone vaikuttaisikin enemmän uudelleen muotoillulta iPhone 5s:ltä kuin täysveriseltä osalta iPhone 7 -mallistoa.

  [​IMG]
  Kuvissa Applen aiemmat iPhone 5s- ja iPhone 5c -puhelimet.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju