Mobiili.fi Apple Watchin saatavuus heikkenee – uusi malli ovella

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 14/8/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2147
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Nykyinen Apple Watch.


  Nykyisen Apple Watchin useiden mallien saatavuus on alkanut jo selvästi heikentyä. Odotusten mukaan Apple tulee esittelemään uuden toisen sukupolven Watch-kellon yhdessä uusien iPhone-mallien kanssa 7. syyskuuta.

  9to5Mac kirjoittaa, kuinka Yhdysvaltojen Apple Store -verkkokaupassa useat mallit sekä Apple Watch Sport että Apple Watch -mallistoista ovat jo loppuneet varastosta. Vastaava tilanne on myös suomalaisessa Apple Storessa, jossa erityisesti useiden 42 millimetrin koon kokojen kerrotaan olevan loppuunmyytyjä.

  Noin viikko sitten yleensä tuote-ennustuksissaan erittäin luotettavasti oikeaan osuva KGI Securitiesin analyytikko Ming-chi Kuo paljasti, että tulossa on kehittyneempi Apple Watch 2 sekä yllättäen myös päivitetty malliversio alkuperäisestä Apple Watchista.

  Apple Watch 2 tarjoaisi Kuon mukaan uudistuksina: nopeamman suorittimen, sisäänrakennetun GPS-paikannuksen, korkeuden mittaamisen mahdollistavan ilmapuntarin, parannetun vedenkestävyyden sekä suuremman kapasiteetin akun.

  Näyttökoot säilyisivät ennallaan, kuten pääosin koko muotoilukin.

  Lisäksi Kuon mukaan ensimmäisen sukupolven Watchin myynti jatkuisi yhä – mutta päivitettynä. Se voisi saada Watch 2:ta vastaavan suoritinparannuksen sekä jonkin verran parannetun vedenkestävyyden, mutta ei todennäköisesti lisäuutuuksia kuten GPS:ää ja ilmapuntaria.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju