Apple Watchin markkinaosuus älykelloissa 63 prosenttiin – arvio: 5,2 miljoonaa toimitettiin...

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
15395
Reaktiopisteet
103

Uutta Apple Watch -mallistoa.


Apple ei ole missään vaiheessa kertonut tarkasti Watch-kellonsa toimitusmääriä tai kerryttämää liikevaihtoa. Tutkimusyhtiö Strategy Analyticsin mukaan Apple toimitti loppuvuonna loka-joulukuussa 5,2 miljoonaa Apple Watchia.

Apple Watchin toimitusmäärää voi verrata vaikkapa Mac-tietokoneisiin, joita Apple kertoi toimittaneensa samalla ajanjaksolla 5,37 miljoonaa eli vain hieman enemmän.

Apple toi syksyllä myyntiin uuden toisen sukupolven Apple Watch Series 2:n.

Kaikkien älykellojen toimitusten Strategy Analytics arvioi olleen 8,2 miljoonaa ja pysyneen vuotta aiemmalla tasolla. Apple yltää Watchillaan näin 63 prosentin markkinaosuuteen. Myös Applen kellotoimitukset kasvoivat loppuvuodesta vain sadalla tuhannella kellolla Strategy Analyticsin mukaan. Markkinakakkonen Samsung sen sijaan näki älykellotoimitustensa tipahtavan vuotta aiemmasta 1,3 miljoonasta 800 000 kelloon loppuvuonna.

Applen mukaan Watch ylsi nyt jouluneljänneksellä kaikkien aikojen ennätysliikevaihtoon. Koko vuonna Apple toimitti Strategy Analyticsin mukaan 11,6 miljoonaa älykelloa. Watch tuli markkinoille keväällä 2015, ja vuoden 2015 aikana Apple ylsi 13,6 miljoonan Watchin toimituksiin Strategy Analyticsin arvioimana. Yhteensä koko historian aikana Watcheja on nyt näin ollen toimitettu yli 25 miljoonaa.

Apple Watch on tarjolla useissa eri versioissa ja Apple totesi tulosjulkistuksensa yhteydessä, ettei se kyennyt vastaamaan kysyntään kaikilta osin Watch-kelloissa – kuten ei myöskään iPhone 7 Plussan tai uuden MacBook Pron kanssakaan.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom