Mobiili.fi Apple Watch Series 2 purettiin – sisältä paljastui selvästi aiempaa suurempi akku

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 16/9/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2134
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Apple Watch Series 2:n sisältä löytyy aiempaa suurempi akku ja värinämoottori.


  iPhone 7 Plussan purkamisen lisäksi iFixit on jo aloittanut 38 millimetrin Apple Watch Series 2 -kellon purkamisen.

  Myös Applen kellon sisältä löytyy selvästi aiempaa suurempi akku. 38 millimetrin mallin osalta akun kapasiteetti on kasvanut 205 milliampeeritunnista 273 milliampeerituntiin eli kolmanneksella. Apple lupaa Watch Series 2:lle alkuperäistä Apple Watchia pidemmän toiminta-ajan.

  Apple Watch Series 2:ssa tehokkaampaa akkua syövät muun muassa sisäänrakennettu GPS-paikannus sekä aiempaa yli tuplasti kirkkaimmillaan kirkkaampi näyttö.

  iPhone 7:n tavoin Apple on parantanut myös Watch Series 2:n vedenkestävyyttä ja nyt kellon pitäisikin olla vesitiivis 50 metrin syvyyteen asti. Tässä auttavat uudet, aiempaa vahvemmat teippitiivisteet, joihin iFixit törmäsi kelloa purkaessaan.

  Lisäksi vielä myös Taptic Engine -värinämoottorin kasvu Apple Watch Series 2:ssa muistuttaa myös iPhone 7:stä. Näin ollen voidaankin todeta sekä puhelimen että kellon osalta Applella oltu liikkeellä samanlaisin ajatuksin: samat ulkomitat, mutta sisuksiin suurempi akku ja värinämoottori ja kokonaisuus pakattuna aiempaa veden kestävämmäksi.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju