Mobiili.fi Apple Watch otti roiman harppauksen – watchOS 2.0 julkaistiin

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 21/9/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2134
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Muiden kuin Applen tekemät Watch-sovellukset muuttuvat paljon fiksummiksi, monipuolisemmiksi ja nopeammiksi watchOS 2:n myötä.


  Applen älykello Apple Watch on tänään ottanut roiman harppauksen eteenpäin käytettävyyden ja mielenkiintoisuuden suhteen, kun Apple on viimein julkaissut uuden watchOS 2.0 -päivityksen kellon käyttöjärjestelmälle. Käyttöjärjestelmäpäivityksen piti saapua jo viime viikolla, mutta Apple joutui viime hetkillä siirtämään julkaisua, kun käyttöjärjestelmästä oli löytynyt vakava vika, jonka korjaaminen vei odotettua pidempään. Vika on nyt mitä ilmeisimmin korjattu, ja uusi käyttöjärjestelmä on ladattavissa.

  WatchOS 2.0 on varsin merkittävä päivitys, sillä sen myötä sovelluskehittäjät voivat tehdä kellolle natiivisovelluksia, joiden ei enää tarvitse tukeutua iPhoneen toimiakseen. Sovellukset pääsevät käyttämään esimerkiksi kellossa olevia antureita, mikrofonia, kaiutinta ja Taptic Engine -tärinamoottoria, minkä lisäksi sovellukset toimivat ripeämmin kun niitä ajetaan puhelimen sijasta suoraan kellossa.

  Muita uudistuksia watchOS 2.0:ssa ovat muun muassa uudet kellotaulut, tuki FaceTime-videopuheluille sekä entistä laajemmat Sirin käyttömahdollisuudet. Lisäksi kello saa päivityksen myötä aktivointilukituksen, jonka turvin varastettua tai kadonnutta kelloa ei voi ottaa käyttöön ilman sen oikean omistajan Apple ID -tunnusta ja salasanaa.

  Apple Watchin myynti laajenee tällä viikolla kolmeen uuteen maahan, kun sen myynti aloitetaan virallisesti Irlannissa, Itävallassa ja Tanskassa. Tanska on järjestyksessään toinen Pohjoismaa, johon Apple Watch saapuu myyntiin. Ruotsissa kellon myynti alkoi heinäkuussa. Suomen kohdalla saatavuustietona on edelleen vain ”saatavana 2015”.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju