MobiiliBlogi Apple Watch -kello Suomeen lokakuussa 429 euron hintaan

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 26/9/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2120
  Tykkäykset:
  4
  Elektroniikka- ja ohjelmistovalmistaja Applen ensimmäinen älykello on saapumassa Suomen markkinoille. Apple Watchin saatavuus laajenee 9. lokakuuta Suomeen, Belgiaan, Norjaan, Luxemburgiin sekä Puolaan. Ensimmäisille markkinoille se saapui jo huhtikuun lopulla, joten Suomeen se rantautuu lähes viisi kuukautta myöhemmin.

  Suomessa Applen älykellon saa itselleen edullisimmillaan 429 eurolla. Sillä saa ranteeseen 38 millimetrin Apple Watch Sport -mallin. Jos mielii suurempaa 42 millimetrin versiota, joutuu siitä pulittamaan 479 euroa. Apple Watch on siis selvästi kilpailijoitaan kalliimpi.

  Kallein Suomessa myytävä malli on 38 millimetrin Apple Watch Edition, joka on valmistettu 18 karaatin keltakullasta ja sisältää kirkkaanpunaisen rannekkeen. Hintaa kyseisellä variantilla sekä saman kokoluokan 18 karaatin ruusukullasta valmistetulla kellolla on 18 500 euroa. Edullisimmillaan kultaisen Apple Watch Edition -kellon saa itselleen 11 300 eurolla.


  Apple toimitti hiljattain kellolleen ensimmäisen merkittävän päivityksen watchOS 2.0 -käyttöjärjestelmän muodossa. Se tuo mukanaan muun muassa uusia kellotauluja sekä avaa ne kolmansille osapuolille, jotka voivat luoda osia kellotauluihin. Uudistuksiin kuuluu myös aikamatkailu, joka onnistuu digitaalista kruunua pyörittämällä. Näin käyttäjä näkee menneet ja tulevat tapahtumat ja esimerkiksi muutoksen säätilassa. Kaikkein tärkein parannus on kuitenkin tuki kolmansien osapuolien sovelluksille. Päivityksen myötä ne pääsevät käsiksi kellon eri ominaisuuksiin sekä toimivat suoraan kellossa, eivätkä puhelimessa kuten aikaisemmin. Näin käyttökokemus on sulavampi sekä sovellukset pystyvät hyödyntämään kellon tarjoamia antureita ja ominaisuuksia laajemmin.

  Mac Rumors, Apple Watch Launches in Belgium, Finland, Norway, Luxembourg and Poland on October 9

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju