• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

Myyty Apple watch 38mm harmaa

Tila
Ei auki vastauksille.

JoeBlack

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
174   0   0
Liittynyt
23.8.2013
Viestit
3392
Reaktiopisteet
3842
Puhelinmalli
Vaihtuu
Kuvan mukainen paketti eli 38mm harmaa apple watch(eka gen eli ei series 1/2), alkuperäinen pakkaus, alkuperäiset oikein siistikuntoiset siniset sport rannekkeet(kahta eri kokoa), yksi musta käytetty lyhempi sport band(epäilys ettei ole Applen oma koska pinnoite hieman kulahtanut) ja kiinan poikien milanese. Milanesea oon itse viimeksi käytellyt vaikka hiukan löysähkösti onkin kellossa kiinni, ei tosin irtoa. Mukaan myös alkuperäinen laturin johto, ei itse laturia.

Kellossa on pieni naarmu näytössä, yritin kuvata mahd. hyvin eli näkyy kuvassa jossa pyöreä nappikruunu ja alkaa ihan reunasta. Ei näyttö päällä juurikaan huomaa. Muuten kunto on priima. Ollut koko tämän vuoden varmaan jo kaapissa, kun ei ole tullut käytettyä.
Hp. 120€
 

Liitteet

 • IMG_1545.JPG
  IMG_1545.JPG
  268.9 KB · Katsottu: 64
 • IMG_1546.JPG
  IMG_1546.JPG
  222.2 KB · Katsottu: 70
 • IMG_1547.JPG
  IMG_1547.JPG
  221.7 KB · Katsottu: 69
Viimeksi muokattu:
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom