Mobiili.fi Apple vahvisti: Pokémon GO teki historiallisen ennätyksen latauksissa

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 23/7/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2137
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Pokémon GO -ruutukaappaus.


  Pokémon GO on ennätyksellinen ja ennennäkemätön peli ja sovellus monellakin tapaa.

  Nyt Apple on vahvistanut, että Pokémon GO on sen App Store -sovelluskaupan historian eniten latauksia ensimmäisen viikon aikana julkaisustaan kerännyt sovellus.

  Apple tai myöskään pelin kehittänyt Niantic ei ole antanut tarkkoja lataus- tai pelaajamäärälukuja, mutta nyt puhutaan jo kymmenistä miljoonista, pian jo yli sadastakin miljoonasta latauksesta yhteensä, mukaan lukien App Storen sekä Androidin Google Playn.

  Lataussuosion lisäksi Pokémon GO on noussut myös sovelluskauppojen tuottolistojen kärkeen, ja pysynyt siellä. Peli on julkaistu nyt virallisesti noin 30 maassa, joissa kaikissa se on noussut sovelluskauppojen kärkisijalle sekä myös pitänyt paikkansa. Pelin on arvioitu tuottavan jo miljoonia dollareita päivässä ja tuotto voi nousta jopa 10 miljoonaan päivässä pelin laajentuessa vielä lukuisille uusille markkinoille, erityisesti Aasiassa.

  Pokémon GO perustuu pitkälti Nianticin aiemmasta Ingress-pelistä tutulle idealle. Peli hyödyntää paikkatietoja ja mobiililaitteen kameraa sijoittaakseen Pokémonit tosimaailmaan. Jahtia ja kamppailuja harrastetaan siis liikkumalla ympäriinsä ja tarkkailemalla maisemia tarvittaessa kameran lävitse.

  Suomessa Pokémon GO julkaistiin virallisesti tasan viikko sitten lauantaina, ja on sittemmin villinnyt ihmiset täälläkin.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju