Mobiili.fi Apple TV saa ison päivityksen syksyllä – entistä mukavampi ja helpompi käyttää

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 13/6/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2130
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Applen viime vuonna julkaisema neljännen sukupolven Apple TV saa uuden tvOS-käyttöjärjestelmäpäivityksen myötä paljon uusia ominaisuuksia. Monet muutokset tapahtuvat pinnan alla, mutta sovelluskehittäjät pääsevät samalla entistä paremmin hyödyntämään laitteen potentiaalia.

  [​IMG]
  Apple TV:n kaukosäädinsovellus menee reilusti uusiksi.


  [​IMG]

  Yksi käyttäjien kannalta mainio uudistus on Applen oma Kaukosäädin-sovellus, joka päivittyy perusteellisesti. Kaukosäädin on iOS-laitteille tarkoitettu sovellus, jolla iPhonea tai muuta iOS-laitetta voi käyttää Apple TV:n kaukosäätimen tavoin. Aiemmin kohtuullisen yksinkertainen sovellus päivittyy nyt vastaamaan neljännen sukupolven Apple TV:n kaukosäädintä niin, että sitä voi käyttää myös esimerkiksi peliohjaimena ja hyödyntää sen asento- ja kiihtyvyystunnistimia peleissä, joissa ohjaaminen tapahtuu kaukosäädintä liikuttamalla. Myös tekstin syöttäminen sovelluksella käy mukavasti näytölle ilmestyvän näppäimistön avulla.

  Mahdollisesti näkyvin tvOS:n uudistus käyttäjille on uusi ”dark mode” -teema, eli mahdollisuus muuttaa normaalisti kirkkaan valkoinen kotivalikon ulkoasu tumman harmaaksi.

  Mukava lisä on mahdollisuus ladata useille alustoille saatavia sovelluksia automaattisesti myös tvOS:lle. Esimerkkinä tilaisuudessa näytettiin baseball-sarja MLB:n sovellus, joka on saatavilla niin iPhonelle kuin Apple TV:llekin. Kun käyttäjä lataa sovelluksen puhelimeensa, se voidaan automaattisesti ladata samalla myös Apple TV:lle.

  [​IMG]

  Rekisteröityneet sovelluskehittäjät pääsevät tutustumaan tvOS:n uudistuksiin tästä päivästä alkaen, ja uusi käyttöjärjestelmä tulee maksuttomasti jakoon syksyllä kaikille neljännen sukupolven Apple TV -laitteille.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju