Apple-tietäjä paljasti nyt Samsungin seuraavan huippupuhelimen ominaisuudet

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
15419
Reaktiopisteet
104
Applen suunnitelmien paljastajana tunnetuksi tullut KGI Securitiesin mystinen analyytikko Ming-chi Kuo on nyt kertonut Applen tärkeimmän kilpailijan Samsungin seuraavasta, syksyllä odotettavasta Galaxy Note 8 -huippupuhelimesta.

Kuon mukaan kaksoiskamera tulee olemaan Galaxy Note 8:n tärkein päivitys. Viime aikoinahan on jo Galaxy S8+:sta nähty kahdella kameralla varustettuja prototyyppejä, joten kovin suurena yllätyksenä kahden kameran tuloa syksyn huippu-uutuuteen ei voi pitää.


Galaxy S8+:n prototyyppi, jossa kaksi kameraa takana eikä sormenjälkilukijaa.


Galaxy Note 8:n kaksoiskamera tulee sisältämään 12 megapikselin laajakulma- ja 13 megapikselin telelinssin iPhone 7 Plusssassa nähdyn kaksoiskameran tavoin tarjoten 3x optisen zoomin. Molemmat kamerat on myös varustettu optisella kuvanvakaimella. Joistakin valmistajista, kuten Huaweista, poiketen Samsung on siis päätymässä juurikin samanlaiseen kaksoiskameraan kuin Apple eli se panostaa optiseen zoomiin eikä esimerkiksi väri- ja monokromikameran yhdistelmällä hämäräkuvaukseen. Molemmissa Galaxy Note 8:n kameroista olisi 6-elementtinen linssi.

Kuo näkee Galaxy Note 8:n kaksoiskameran paljon iPhone 7 Plussaa paremmaksi, mutta olevan samalla tasolla Applen myös syksyllä tulossa olevan uuden OLED-näyttöisen huippu-iPhonen kanssa.

Muita Galaxy Note 8:n ominaisuuksia raportin mukaan ovat 6,4 tuuman OLED-näyttö QHD+ -tarkkuudella, Exynos 8895 -järjestelmäpiiri sekä iirisskanneri. Sormenjälkitunnistin löytyisi edelleen puhelimen takaa Galaxy S8 -puhelinten tavoin, sillä Samsungin kumppanin Synapticsin näyttöön integroitavan sormenjälkitunnistimen teknologia ei ole vielä riittävän kypsää.

Analyytikkona toimiva Kuo nosti nyt myös ennusteitaan uusien Galaxy S8 ja Galaxy S8+ -puhelinten toimituksista 40-45 miljoonasta 50-55 miljoonaan puhelimeen tänä vuonna. Etupuolen kattava näyttö on ollut ajateltua kiinnostavampi ominaisuus. Tämä lupaa hyvää myös Applelle, jonka uudessa huippu-iPhonessa tullaan näkemään vastaava muutos.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom