Mobiili.fi Apple testaa kahta uutta iPhonea – ei jälkiä kolmannesta

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 12/8/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2178
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]Pitkään jatkunut hämmästely uudesta pikku-iPhonesta saa jälleen uuden känteen, kun yhdysvaltalaisyhtiö kertoo nähneensä havaintoja iPhone 6:n ja 6 Plussan seuraajista, muttei 6c:stä.

  Mobiilimarkkinointiyhtiö Fiksu kertoo blogissaan syynänneensä sille kertynyttä dataa siitä, millä laitteilla sen verkkopalveluja käytetään. Havaintoja löytyi iphone8,1- ja iphone8,2-tunnisteilla varustetuista laitteista. Vastaavasti viimevuotisten iPhone 6:n ja 6 Plussan tunnisteet olivat iphone7,1 ja iphone7,2. Ensimmäiset havainnot uusista laitteista tehtiin heinäkuussa, ja ne vihjaavat vahvasti, että Applelta olisi tulossa seuraajat, nimiltään luultavimmin 6s ja 6s Plus, viimevuotisille laitteille, mutta huhutusta kolmannesta uutuudesta, 6c:stä, ei näy havaintoja.

  Fiksun havainnot eivät tietenkään täysin poissulje mahdollista uutta neljätuumaisella näytöllä varustettua iPhone-mallia, mutta ainakaan ne eivät tuo lohdutusta niille, jotka ovat uutta pikku-iPhonea odottaneet.

  Uusin käänne on ristiriidassa eilisen huhun kanssa, kun tunnettu vuottaja Evan Blass mainitsi Twitterissä, että uusi iPhone 6c vaikuttaisi olevan tulossa 6s;n ja 6s Plussan rinnalla.
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju