Apple- tai iCloud-tilin luominen lapselle

Jusa.L

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
17.12.2004
Viestit
142
Reaktiopisteet
24
Tytär rikkoi Huawein luurinsa ja nyt kuulemma pitää saada iPhone 7, kun kavereillakin on, joten sellaisen tilasin ja luurin pitäisi tulla huomenna.

Minulla ei siis ole mitään kokemusta Apple-elämästä aikaisemmin, joten olen ihan pihalla näiden kanssa ja meillä ei siis ole entuudestaan Applen laitteita kotona.

Nyt jo törmäsin ensimmäiseen potentiaaliseen ongelmaan, eli loin jo itselleni oman Apple-tilin ja sitten kun aloin opiskelemaan että miten perhe-tili luodaan ja että miten siihen saadaan lisättyä lapsi, niin tuli pieni haaste, eli ilmeisesti sen pystyy vain luomaan iMac:lä taikka iPhonella tai iPad:llä.

Asensin kyllä iCloudin PC:lle, mutta ei voi kirjautua, koska herjaa että ensin pitää kirjautua Macillä tai iLuurilla, eli onko nyt tilanne tosiaan se, että en pysty luomaan lapselle omaa tiliä oikealla syntymäajalla perhetiliin, ilman että huijaan syntymäaikaa niin, että annan syntymäajan joka on täysi-ikäisellä? Taikka että hankin jonkin toisen Applen tuotteen?

Nyt olisi kaikki vinkit ja suositukset enemmän kuin tervetulleita, kiitos!

Ei nyt oikein huvittaisi ostaa yhtään enempää Applen laitteita talouteen, ainakaan juuri nyt kun muuten ovat puhelimet ja tabletit kunnossa.
 

veppis

Supermoderaattori
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
18.6.2002
Viestit
9693
Reaktiopisteet
472
Oletko kokeillut luoda Apple ID:tä osoitteessa www.icloud.com ? Siellä pitäisi tilin luomisen onnistua PC:lläkin.
 
Top Bottom