1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

Mobiili.fi Apple suunnittelee Apple Payn laajentamista uusiin maihin Euroopassa

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 27/5/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  559
  Tykkäykset:
  0
  [​IMG]
  Apple Pay.


  Applen vuonna 2014 julkaisema Apple Pay -lähimaksujärjestelmä on tällä hetkellä käytössä kuudessa maassa, mutta lisää on luvassa. Yhtiö sanoo ”työskentelevänsä nopeasti” tuodakseen palvelun uusiin maihin Euroopassa ja Aasiassa.

  Apple Pay aloitti vuonna 2014 yhtiön kotimaassa Yhdysvalloissa, ja tätä nykyä se on käytössä myös Kanadassa, Isossa-Britanniassa, Australiassa, Kiinassa ja Singaporessa. Alkujaan Apple Pay aloitti Singaporessa huhtikuussa, mutta tällä viikolla remmiin astui uusia pankkeja, jotka kattavat jo 80 prosenttia kaikista maassa käytössä olevista luotto- ja maksukorteista. Palvelun laajentumisen yhteydessä Applen maksujärjestelmästä vastaava apulaisjohtaja Jennifer Bailey puhui tulevaisuudennäkymistä TechCrunchin kanssa.

  Baileyn mukaan Apple Pay on tarkoitus tuoda kaikille yhtiön merkittäville markkina-alueille. Tähän mennessä yhtiöstä on jo kerrottu, että Hong Kong on pääsemässä palvelun piiriin, ja vuotojen perusteella myös Brasilia ja Ranska voisivat olla vuorossa tämän vuoden aikana.

  Yhtiö käy neuvotteluja yhteistyökumppaneiden kanssa ja arvioi, kuinka nopeasti se pääsisi uusille markkinoille. Suunnitelmiin vaikuttaa Applen myyntimäärien lisäksi myös se, miten laajasti luotto- ja maksukortit sekä lähimaksua tukevat maksupäätteet ovat käytössä eri maissa. Tosin Baileyn mukaan Apple Payn käyttöönotto myös nopeuttaa lähimaksutuen kasvua. Yhdysvalloissa lähimaksutuki on Apple Payn julkaisun jälkeen kasvanut neljästä prosentista 20 prosenttiin.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju