Mobiili.fi Apple Store sulki ovensa ennen illan julkistuksia

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 21/3/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2134
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Apple Store on tuttuun tapaan suljettu ennen uusien tuotteiden julkistusta.


  Perinteitä noudattaen Apple on jälleen sulkenut Apple Store -verkkokauppansa ennen tämän illan tuotejulkistuksia. Yhtiö järjestää tänään tilaisuuden, jolta odotetaan muutamia mielenkiintoisia tuoteuutuuksia. Tuttuun tapaansa yhtiö avaa jälleen verkkokauppansa, kunhan uudet tuotteet on virallisesti esitelty.

  Illan tilaisuudelta odotetaan uutta neljätuumaisella näytöllä varustettua iPhone SE -mallia sekä 9,7-tuumaisella näytöllä varustettua iPad Pro -mallia. Uuden iPhonen odotetaan korvaavan vanhemman iPhone 5s:n iPhone-malliston pienimpänä ja edullisimpana laitteena. Uusi iPad-malli taas olisi pienempi versio syksyllä esitellystä 12,9-tuumaisesta iPad Prosta, ja asettuisi hinnaltaan ison iPad Pron ja iPad Air 2:n väliin. Uusien iPhone- ja iPad-mallien lisäksi Apple Watchille on huhujen mukaan tulossa uusia rannekevaihtoehtoja.

  Applen esittelytilaisuus on seurattavissa suorana verkossa, kunhan käytössä ovat oikeat laitteet. Lähetyksen seuraaminen onnistuu riittävän uudella Safari-selaimella, Apple TV:llä tai Edge-selaimella varustetulla Windows 10 -tietokoneella. Tilaisuus alkaa kello 19 Suomen aikaa.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju