Mobiili.fi Apple Store kiinni – mitkä ovat päivän lisäykset?

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 9/9/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2163
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Apple Store – perinteiseen tyyliin kiinni julkistusten alla


  Apple on sulkenut oman verkkokauppansa ovet perinteiseen tyyliin julkistustilaisuutensa alla. Apple järjestää tänään illalla Suomen aikaa kello 20 San Franciscossa tilaisuuden, josta odotetaan lukuisia uutisia uusista tuotteista.

  Applen verkkokauppa aukeaa jälleen uudestaan tilaisuuden uutuuksien tultua ensin esitellyiksi.

  Tällä kertaa Applelta odotetaan illalla varsinaista uutuuksien ilotulitusta. Luvassa pitäisi olla erittäin vahvojen huhujen mukaan niin uudet iPhone 6s ja iPhone 6s Plus -puhelimet, päivitetty neljännen sukupolven iPad mini, täysin uusi aiempia suurikokoisempi iPad Pro ja sen kumppaniksi myös erikseen myytävät stylus-kynä ja näppäimistö, sekä vielä kirsikaksi kakun päälle uuden sukupolven Apple TV -lisälaite.

  Myös Apple Watchin osalta saatetaan kuulla sen saapumisesta uusiin maihin, joihin voi lukeutua vihdoin myös Suomi. Watchin osalta on huhuttu myös uusista ranneke- ja materiaalivaihtoehdoista.

  Kaikki, mitä Applella on suunnitelmissa, selviää lopulta illalla kello 20 alkaen, ja myös kauppa saadaan taas auki uutuuksien kera julkistuksien jälkeen. Mobiili.fi seuraa Applen julkistuksia ja uutisoi niistä luonnollisesti heti tuoreeltaan.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju