Mobiili.fi Apple Store kiinni – illan uutuuksia odotellaan jo

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 7/9/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2118
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Applen julkistustilaisuus lähestyy, ja tuttuun tapaan yhtiö onkin sulkenut Apple Store -verkkokauppansa tilaisuuden alla asiakkaiden innostusta nostaakseen. Applen tilaisuus alkaa tänään kello 20 Suomen aikaa, ja tilaisuudelta odotetaan uusia iPhone-malleja, uutta Apple Watchia sekä mahdollisesti uusia AirPods-kuulokkeita.

  iPhone 7 -mallien ulkoiset uudistukset ovat jäämässä vähäisiksi. Tekniikka- ja ohjelmistopuolella odotetaan entistä A9-piiriä tehokkaampaa A10-järjestelmäpiiriä sekä uutta iOS 10 -käyttöjärjestelmää. Lisäksi uusien laitteiden on sanottu olevan vedenkestäviä, perinteinen kuulokeliitäntä on jäämässä pois ja kotipainike on muuttumassa kosketusnäppäimeksi. Kamerapuolella odotetaan myös uudistuksia, pienemmän 4,7-tuumaisen mallin saadessa mahdollisesti optisen kuvanvakaimen ja isomman 5,5-tuumaisen mallin saadessa kaksoiskameran.

  Koska perinteinen analoginen kuulokeliitäntä on huhujen mukaan jäämässä iPhone-malleista pois, täytyy äänisignaali jatkossa siirtää kuulokkeisiin joko digitaalisen Lightning-liitännän kautta tai langattomasti. Tuoreen raportin mukaan Apple saattaisikin esitellä uudet AirPods-kuulokkeet, jotka käyttävät Applen omaa, Bluetoothin kaltaista langatonta tiedonsiirtoa.

  Uusien iPhone-mallien sekä mahdollisten uusien kuulokkeiden lisäksi illan tilaisuudelta odotetaan toisen sukupolven Apple Watchia, jonka uudistuksiin tiettävästi kuuluvat ainakin oma GPS-paikannus sekä aiempaa tehokkaampi järjestelmäpiiri.

  Vaikka Apple Store nyt onkin suljettuna ja se tilaisuuden jälkeen taas avataan, ei uusia tuotteita kannata vielä tänään odotella myyntiin. Todennäköisesti uusien iPhone-mallien ennakkomyynti ensimmäisen aallon maissa alkaa tämän viikon perjantaina ja toimitukset siitä viikkoa myöhemmin. Suomeen laitteet saataneen joidenkin viikkojen viiveellä.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju