Mobiili.fi Apple-pomolta jämäkkä vastaus: ”Ei ja ei” – käytätkö sinäkin iPhoneasi turhaan väärin?

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 11/3/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2111
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Nykyinen taustalla olevien sovellusten moniajonäkymä iOS 9:ssä.


  Applen käyttöjärjestelmien iOS:n ja OS X:n kehityksestä vastaavan johtajan Craig Federighin napakka sähköpostivastaus asiakkaalle on nostanut jälleen esiin yhden yleisen virheellisen käsityksen iPhonen ja sen moniajon toiminnasta.

  Nimeltä mainitsematon Apple-asiakas lähetti Applen toimitusjohtajalle Tim Cookille sähköpostia kysyen, sulkeeko hän taustalla olevia sovelluksia usein ja onko se tarpeellista akkukeston pidentämiseksi. Kysyjä ei saanut vastausta itse Cookilta, mutta iOS:n kehitystä vetävä Federighi tarjosi oman painavan vastauksensa: ”Ei ja ei”. Federighi ei siis sulje taustalla olevia sovelluksia eikä siitä myöskään olisi etua toiminta-ajoille.

  Asiasta kertonut 9to5Mac on vahvistanut alla näkyvän viestiketjun aitouden.  [​IMG]
  Applen iOS-pomon Craig Federighin vastaus asiakkaan moniajokysymykseen.


  Taustalle jäävien sovellusten sulkeminen on osalle iPhone-käyttäjistäkin normaali rituaali. Todellisuudessa siitä ei kuitenkaan ole hyötyä, sillä sovellukset eivät iOS:llä käytännössä vie resursseja taustalla ollessaan – luonnollisia poikkeuksia lukuun ottamatta, näitä ovat esimerkiksi musiikin toisto taustalla tai navigoinnin jatkuminen.

  Tietyissä tilanteissa sovelluksen manuaalinen täysi sulkeminen moniajonäkymästä voi kuitenkin olla tarpeellista, kuten sovelluksen jumittuessa tai toimiessa muuten heikosti. Tähän voi auttaa sovelluksen lopettaminen ja käynnistäminen uudelleen.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju