Mobiili.fi Apple-pomo tyrmäsi valehtelusyytökset niin suorasti kuin vain voi: iPhone 7:n kotipainike...

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 18/9/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2113
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]Applen markkinointijohtaja Phil Schiller on tyrmännyt suoralta kädeltä väitteet, ettei iPhone 7:ssä enää olisi kamerassa ja kotipainikkeessa safiiripintaa.

  Safiirin käyttö joutui kyseenalaiseksi, kun JerryRigEverythingin naarmutustestissä sekä kotipainike että kameran linssi naarmuuntuvat Mohsin kovuusasteikon kuutosta vastaavalla terällä. Safiirin naarmuttamiseen pitäisi pystyä vasta kovuusasteikon yhdeksän terä. Kerroimme testistä ja sen tuloksista tänään aamulla.

  Twitterissä asiasta kysyneelle vastannut Applen markkinointijohtaja Phil Schiller kuitenkin totesi, että JerryRigEverythingin väitteet kotipainikkeen ja kameran puuttuvasta safiiripinnasta ”eivät ole totta”. Schillerin mukaan ”kameran linssin pinta ja kotipainikkeen päälinen ovat molemmat safiiria” – aivan kuten jo edeltävissäkin iPhoneissa ja aivan kuten Apple myös iPhone 7:n teknisissä tiedoissa kertoo.

  Applen valehtelu tällaisessa asiassa olisikin ollut uskomatonta. Mahdollisia selityksiä JerryRigEverythingin testituloksille on vaikea arvailla, mutta toki jos vastavuoroisesti JerryRigEverythingin väitteistä mallia ottaa voisi häntäkin hyvin toisaalta epäillä valehtelusta huomion kalastelun toivossa – ehkä testissä käytetyt terät edustivatkin oikeasti korkeampaa kovuusasteikkoa. Toki muitakin selityksiä tuloksille voi löytyä.


  @Lunnzies Not true. Camera lens cover and top of Home Button both Sapphire. #iPhone7

  — Philip Schiller (@pschiller) September 17, 2016


  Alla vielä JerryRigEverythingin video.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju