Apple patentoi erikoisen lisäakkuratkaisun kellolleen – piirroksissa yllättäen pyöreä Apple...

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
22417
Reaktiopisteet
216
apple-watch-battery-band-700x350.png


Applen juuri julki tullut patenttihakemus osoittaa, että yhtiössä on mietitty erilaisia keinoja, miten Apple Watchille voitaisiin tuoda lisää käyttöaikaa erilaisten akku- ja latausratkaisujen kanssa. Itse laturin lisäksi erikoiseksi patenttihakemuksen tekee myös piirroksissa esiintyvä pyöreä Apple Watch.

Erilaisia rannekkeisiin sovitettuja lisäakkuratkaisuja on nähty useammassakin yhteydessä, mutta AppleInsiderin esittelemässä patenttihakemuksessa nähdään vähintäänkin erikoinen ratkaisu. Lisäakku voidaan sen perusteella sijoittaa rannekkeen sisään tai liittää jo olemassa olevaan rannekkeeseen, ja lisäakusta virta kulkeutuu johdolla induktiiviselle latausjärjestelmälle.

Applen piirroksissa lisäakku toisi kellolle virtaa käyttäen samaa kellon taustassa olevaa induktiivista latausjärjestelmää kuin kellon tavallinenkin laturi. Tässä tapauksessa taustaan magneeteilla kiinnittyvä laturin pää olisi niin ohut, että se voisi olla paikoillaan myös silloin, kun kello on käytössä ranteeseen puettuna. Kuvauksen perusteella järjestelmä myös tunnistaa, milloin kello on puettuna, ja voi sen perusteella pienentää latausvirtaa, jolloin laite ei lämpene epämukavasti käyttäjän kädessä.

Kuten 9to5Mac-sivusto huomauttaa, erikoista patenttihakemuksessa on myös kuvissa esiintyvä pyöreä Apple Watch. Hakemus on päivätty kesälle 2015, mikä tarkoittaa, että ensimmäinen Apple Watch oli tuolloin jo julkaistu. Usein patenttihakemuksissa laitteet kuvataan hyvin geneerisesti tai hakemukset on voitu tehdä siinä vaiheessa, kun laitteen lopullista ulkoasua ei vielä ole lyöty lukkoon. Tässä tapauksessa kuva kuitenkin sisältää tunnistettavasti Apple Watchia vastaavia yksityiskohtia, mutta kellon runko ei ole suorakaiteen muotoinen, vaan pyöreä.

Jälleen kerran ei pelkkien patenttien perusteella kannata vielä liikoja odotella, mutta mielenkiintoisia yksityiskohtia pakettiin kuitenkin sisältyy.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom