Mobiili.fi Apple paljasti uudet iCloud-hinnat – parhaimmillaan yli 50 prosentin alennus aiempaan

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 17/9/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2120
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]Apple on päivittänyt iCloud-pilvitallennuspalvelunsa tarjontaa. Porrastus on muuttunut hieman ja samalla hinnastoa on päivitetty. Uudet tila- ja hintatiedot ovat nyt saatavilla.

  iCloud tarjoaa kaikille rekisteröityneille viisi gigatavua ilmaista tallennustilaa. Lisätilaa kaipaavat voivat vaihtelevilla kuukausimaksuilla napata yhteensä jopa yhden teratavun verran tilaa.

  Aiemmin tarjolla oli neljä erilaista maksullista kokovaihtoehtoa. Nyt tarjontaa on suoraviivaistettu kolmeen. 50 gigatavua tallennustilaa voi lunastaa käyttöönsä 0,99 eurolla kuussa. Aiemmin samalla rahalla sai vain 20 gigatavua. 200 gigatavun kuukausihinta taas on pudonnut 3,99 eurosta 2,99 euroon.

  Kolmas vaihtoehto on riittoisa yhden teratavun pilvitallennustila. Aiemmin saatavilla ollut 500 gigatavun vaihtoehto on siis pudonnut pois. Teratavun hintaa on laskettu tuntuvimmin, sillä aiemmin 19,99 euroa maksanut tilaus irtoaa nyt 9,99 eurolla.

  Lisäksi Apple tiedottaa, että jos ostit kuukausitilauksen ennen syyskuun 16. päivää, tilisi on päivitetty automaattisesti. Voimassa olevat vuositilaukset sen sijaan uusitaan edelleen vuosittain samaan hintaan. Mikäli tällainen käyttäjä valitsee uuden kuukausitilauksen, hän ei voi enää käyttää vuositilausta.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju