Mobiili.fi Apple pahoittelee ”Error 53” -ongelmaa ja julkaisi päivityksen iOS:lle

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 18/2/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2097
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Apple on julkaissut pahoittelunsa joitain iPhone-käyttäjiä vaivanneen Error 53 -ongelman johdosta. Lisäksi yhtiö on julkaissut uuden version iOS 9.2.1 -käyttöjärjestelmästä, ja sen avulla voi ottaa uudelleen käyttöön puhelimen, joka on jumiutunut Error 53 -ilmoituksen vuoksi.

  Error 53:ssa on kyse tietokoneen iTunes-ohjelman mahdollisesti antamasta virheilmoituksesta, jonka käyttäjä on voinut saada iOS:n päivityksen yhteydessä, jos tämän iPhoneen on vaihdettu näyttö tai sormenjälkitunnistin muualla kuin Applen valtuuttamassa huoltoliikkeessä. Pahimmassa tapauksessa puhelin on voinut jäädä käyttökelvottomaksi.

  Aiemmin Apple ilmoitti, että kyse on turvaominaisuudesta, ja että sen avulla yhtiö haluaa varmistaa, ettei sormenjälkitietoja vuodeta valtuuttamattomien huoltoliikkeiden kautta. Nyt yhtiö on tarkentanut korjannut kertonut, että alkujaan kyse on ollut turvatarkastuksesta, jolla on haluttu varmistaa, että Touch ID -sormenjälkitunnistin toimii, ennen kuin uusi laite on lähetetty tehtaalta eteenpäin. TechCrunchille lähettämässään viestissä Apple myös pahoitteli mahdollisesti aiheuttamaansa vaivaa.

  Apple on julkaissut iOS 9.2.1:stä uuden version iTunesin kautta asennettavaksi. Sen avulla voi palauttaa käyttöön puhelimen, jonka käyttö Error 53 -vikailmoituksen vuoksi on estynyt. Kyseessä on uusi versio jo aiemmin jakoon laitetusta iOS 9.2.1:stä ja se koskee vain iTunesin kautta päivitettäviä laitteita. Langattomasti eli ”OTA”-päivitettäviä laitteita uusi versio ei koske. Mikäli siis et ole Error 53 -virheilmoitusta saanut, ei päivitys anna aihetta toimenpiteisiin.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju