Apple päivitti musiikkisovelluksiaan – uusitut GarageBand ja Logic Pro X nyt ladattavissa

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
22294
Reaktiopisteet
216
garageband-update-700x350.png


Apple on julkaissut musiikintekijöille tarkoitetuista GarageBand- ja Logic Pro X -sovelluksista päivitetyt versiot. GarageBandin versiossa 2.2 suurin uudistus on Logicista ennestään tuttu Alchemy-syntetisaattori. Logic Pro X:n versio 10.3 tuo uudistetun käyttöliittymän sekä tuen uusien MacBook Pro -mallien Touchbarille. Lisäksi käyttäjät voivat siirtää projekteja sovelluksesta toiseen iCloudin välityksellä.

Apple osti vajaat kaksi vuotta sitten Camel Audion, joka oli kehittänyt Alchemy-nimisen virtuaalisyntetisaattorin. Viime vuonna Alchemy tuotiin osaksi Logic Pro X -sovellusta, ja nyt se saapui myös iOS:n GarageBandiin. GarageBandin käyttäjät voivat jatkossa käyttää Alchemy-kosketusinstrumenttia, joka sisältää yli 150 syntikkapatchia. Alchemy toimii iPhone 6:lla ja uudemmilla, iPad Air 2:lla ja iPad mini 4:llä sekä iPad Pro -malleilla.

GarageBandissä on myös uusi Äänitys-työkalu, joka muun muassa mahdollistaa useiden ottojen äänityksen, eli käyttäjä voi äänittää useita kertoja minkä tahansa kappaleen kohdan päälle ja valita leikkausvaiheessa suosikkiversionsa. Lisäksi päivitys tuo esimerkiksi studiotason tehosteita, kuten sävelkorkeuden korjausta, säröä ja viivettä sekä uuden visuaalisen taajuuskorjaimen.

logic-pro-ui-jan-2017-700x350.png


Mac-koneille tarkoitettu Logic Pro X on päivittynyt versioon 10.3, ja päivityksen mukana tulee mahdollisuus käyttää uusien MacBook Pro -mallien Touchbaria. Logic Pro X:n käyttäjät voivat myös tallentaa projektinsa iCloudiin ja liikkeellä ollessaan tuoda ne GarageBandiin referenssiraitana, ja näin jatkaa projektin parissa työskentelyä. GarageBandissä tehdyt muutokset tallentuvat iCloudiin ja muutoksia voi myöhemmin taas jatkaa Logicissa.

GarageBand löytyy iOS:n App Storesta ja on tarjolla nykyisille käyttäjille sekä riittävän uusille laitteille maksutta. Uusille käyttäjille, joilla on käytössä vanhempi iOS-laite, sovellus maksaa 4,99 euroa. Logic Pro X löytyy Mac App Storesta. Päivitys on nykyisille käyttäjille maksuton ja uusille käyttäjille sovellus maksaa 199,99 euroa.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom