Apple osti yrityksen – muutti tuotteen ilmaiseksi mutta poisti tärkeitä toimintoja

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
22351
Reaktiopisteet
216

Workflow-sovellus on saatavilla myös Apple Watchille.


Applen kerrottiin vajaat pari viikkoa sitten ostaneen automaatiosovellus Workflow’n.

Workflow-sovellus pysyi kaupan jälkeen edelleen saatavilla ja on Apple-kaupan myötä muuttunut ilmaiseksi ladata App Storesta.

Workflow on sovellus, jolla voi yhdistää eri sovelluksia ja erilaisia toimintoja yhteen. Sovellus muistuttaa toista, vastaavan idean kenties tunnetummaksi tehnyttä IFTTT-sovellusta. Workflow’lla voi luoda yksinkertaisia pikavalintoja, kuten esimerkiksi viimeisimmän kuvan lataamisen Dropboxiin, pyöräilynavigoinnin aloittamisen seuraavaan kalenteritapahtumaan tai vaikkapa twiitata parhaillaan kuunneltavan musiikkikappaleen.

Heti kaupan julki tulemisen yhteydessä Apple kuitenkin saman tien rajoitti Workflow’n toiminnallisuutta, huomioi AppleInsider. Erityisesti saivat mennä Workflow’n toiminnot Google-palveluiden kanssa. Google Maps ja Street View, kuten ei myöskään esimerkiksi Google Chrome ole enää tarjolla vaihtoehtona osaksi Workflow’n automatisointeja.

Lisäksi Apple karsi toiminnasta viestisovellukset, kuten WhatsApp ja Telegram, sekä Uberin ja artikkelien tallentamisen myöhemmin luettavaksi mahdollistavan Pocketin – Applellahan on oma Pocketin kanssa kilpaileva lukulistatoiminto Safarissa.

Applen jatkosuunnitelmia Workflow’lle ei tiedetä. Se saatetaan tulevaisuudessa integroida tiukemmin osaksi iOS:ää. Lisäksi Workflow’n kehittämällä, sovelluksia erilaisiksi toimintokokonaisuuksiksi yhdistävällä teknologialla on spekuloitu voivan olla roolinsa myös Sirin kehityksessä jatkossa.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom