Mobiili.fi Apple myöntää päivitysongelmat – uusi versio iOS 9.3:sta jakoon

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 25/3/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2103
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Applen tuorein iOS 9.3 -päivitys aiheutti ongelmia vanhempien iPad-laitteiden käyttäjille. Apple on nyt myöntänyt ongelmat ja laittanut uuden päivityksen jakoon niille laitteille, joita ongelmat koskevat.

  iOS 9.3:n julkaisun jälkeen useat käyttäjät raportoivat päivityksen jumittaneen heidän tablettinsa. Erityisesti vanhempia iPadeja koskenut aktivointiongelma saattoi jättää laitteen limboon, jossa päivitystä ei saatu viimeisteltyä mutta myöskään paluuta vanhaan versioon ei enää ollut.

  [​IMG]
  Apple iPad 2


  9To5Macin mukaan Apple on myöntänyt ongelman olemassaolon. Lausunnossaan yhtiö tosin nosti yhteysongelmien sijaan pohjimmaiseksi syyksi vanhat tunnukset ja salasanat, joita asennuksen viimeistelyyn vaadittiin ja joita käyttäjä ei välttämättä muistanut. Lisäksi Apple kertoi, että iPadien lisäksi ongelmia saattaa esiintyä vanhempia iPhoneja päivitettäessä.

  Olivat syyt mitkä tahansa, Apple on nyt julkaissut uuden version iOS 9.3:sta ongelman korjaamiseksi. Nähtävästi päivitys on toistaiseksi tullut vain iPad 2:lle, mutta oletettavasti vastaava uudelleenyritys nähdään myös muilla jumiin jääneillä iOS-laitteilla. Uuden päivityksen asentaminen, samoin kuin aiemman aktivointiongelman kiertäminen, onnistuu parhaiten tietokoneen ja iTunes-ohjelmiston avulla.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju