Mobiili.fi Apple myöntää iPad Pron jäätymisongelman – antoi ohjeet vian ohittamiseen

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 20/11/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2081
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Applen toimitusjohtaja Tim Cook esitteli uuden iPad Pron syyskuussa.


  Applen uutta iPad Pro -mallia vaivaa erikoinen ongelma. Laite saattaa joissain tapauksissa ”jäätyä” niin, että näyttö pysyy pimeänä, eikä laite reagoi näppäinten painalluksiin. Monet käyttäjät ovat valittaneet ongelman ilmenevän erityisen sen jälkeen, kun laite on yritetty ottaa latauksen jälkeen jälleen käyttöön. Apple myöntää nyt ongelman olevan todellinen, sillä se on julkaissut tukisivuillaan ohjeet, kuinka vian voi ohittaa.

  Mikäli iPad Pro ei reagoi näppäinten painalluksiin, vaikka sen akussa olisikin virtaa, voi vian ohittaa pakottamalla laitteen käynnistymään uudelleen. Tämä tapahtuu pitämällä samanaikaisesti pohjassa laitteen virta- ja kotinäppäimiä yli kymmenen sekuntia, kunnes näytölle ilmestyy Applen omenalogo.

  Applen ohjesivulla mainitaan, että ongelma on tiedossa ja sitä selvitetään. Vielä ei siis ole tiedossa, mikä vian tarkalleen ottaen aiheuttaa. Monet käyttäjät kuitenkin toivovat vian liittyvän iOS 9.1 -käyttöjärjestelmään. Tällöin vika olisi käyttäjän kannalta helposti korjattavissa ohjelmistopäivityksellä.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju