Mobiili.fi Apple Music saa selkeämmän ilmeen

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 13/6/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2120
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Applen viime kesänä julkaisema Apple Music -musiikkipalvelu nosti iOS-käyttöjärjestelmän musiikkisovelluksen entistä merkittävämpään asemaan, mutta samalla sovelluksesta tuli myös varsin ruuhkainen ja sekava käyttää. Tänä vuonna julkaistavan iOS 10 -käyttöjärjestelmän myötä sovellus on kuitenkin menossa uusiksi.

  [​IMG]

  Pääpainot uudessa iOS:n musiikkisovelluksessa ja samalla myös Apple Music -palvelussa ovat selkeys ja yksinkertaisuus. Sovelluksen värimaailma muuttuu selkeämmäksi, mutta samalla albumien kuvat saavat enemmän tilaa. Nykyisestä värikkäästä ja läpikuultavasta ilmeestä luovutaan.

  [​IMG]

  Sovellusta avattaessa ensimmäiseksi vastassa on oma musiikkikirjasto. Soittonäkymä on selkeämpi ja pääosin mustavalkoinen ja nostaa albumikuvituksen paremmin esille. Radio-kohdasta löytyy Beats1-radiokanava ja listausta esitellyistä ja tulossa olevista ohjelmista.

  [​IMG]

  Apple Musicin ja musiikkisovelluksen ulkoasun uudistus on kovasti kaivattu, ja uudistunut ilme sekä selkeämpi käyttöliittymä ovat tulossa myös Apple Musicin macOS-versioon, jossa se löytyy iTunes-ohjelmasta.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju