• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

Myyty Apple MacBook Pro 15"

Tila
Ei auki vastauksille.
Palaute - 100%
6   0   0
Liittynyt
12.4.2016
Viestit
95
Reaktiopisteet
2
Puhelinmalli
iPhone
Takuu
Ei
Kuitti
On
Väri
Hopea
Kunto
Hyvä
Vaihto
iPad (2017 ->) tai android luuri (pelaamista varten), pelikone (?)
Hintapyyntö
200
Sijainti
Pohjois-Karjala
Toimitustavat
Nouto etusijalla, ostajan piikkiin postitus/matkahuolto
Myyjän (/ostajan) nimi?
Mie täällä korven keskellä
Myyjän (/ostajan) sähköposti?
soteka@gmail.com
Myyjän (/ostajan) puhelinnumero?
0451252425
Kokeillaan nappaisko ketään vähän vanhempi pro. On tuolta 2010 heinäkuusta saakka ollut omassa käytössä, ja aina ainostaan vain minulla. Yksi omistaja siis. Ostettu silloiselta Soneralta jopa.
Kaikin puolin kunnossa oleva, hiusnaarmuja pari kappaletta pohjassa siirtelyjen seurauksesta, muuten virheetön ulkokuori. Näytössä ei naarmuja. Näppäimistökin toimii kuten uutena.
Portteja löytyy useampi, 2x USB A, firewire, ethernet, sd-kortin lukija, kuulokeliitäntä, mini display, audio in/audio out, superdrive on myös ja ja ja... pitää tarkistaa vielä ettei jää puuttumaan mitään. Kaikki mitä oli alkuperäisessä laatikossa, on tallessa, myös itse laatikko.

Koneen tarkemmat tiedot MBP 15" -10 ( 2.4GHz prossu )

Jos haluaa, mukaan saa Crucialin muistipaketin (2x4GB), niin herää vielä hitusen enemmän eloon tämäkin yksilö. Itse en ehtinyt vaihtaa, mutta tarve niille tuossa koneessa jo on.
SSD jää omaan käyttöön nykyisen macin kanssa. Ja toki myös työkalut löytyy koneen avaamiseen, jos niille on tarvetta! Akku jaksaa vielä hyvin ilman verkkovirtaa, mutta toki sen voi vaihtaa jos näkee sille suurta tarvetta. Ollut nyt useamman vuoden ajan health siinä 80-85%, ei huomautuksia että pitäisi huoltaa/vaihtaa.

Kuvat saan laitettua myöhemmin tänään, ainakin toivottavasti (joulukiireet ottaneet pahasti kiinni).

Hp: kaikki tuo yht. 200€ ja mielellään nouto, en haluaisi lähettää tällaista (kokemukset viimeaikaisista postin hajottamista paketeista, kuin myös matkahuollon). Mutta jos välttämättä haluaa, niin ostaja maksaa toimituksen ja lisähinnan särkyvänä lähettämisestä.
Ja ei, en ole seurannut kuin ulkomailla käytävää kauppaa näistä, joten hinnoittelukin sen mukainen. Älä tule valittamaan siitä, kiitos!

Jos jotain jäi, niin kysyä saa, yv:llä saa kiinni ja sähköpostilla, kuin myös viestillä/whatsapp.
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom