Apple laittaa kauppansa kiinni huomenna: tuotejulkistus todennäköisesti luvassa

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
22339
Reaktiopisteet
216
Apple kertoo palvelujensa tilanteesta kertovalla sivullaan aikovansa sulkea verkkokauppansa suunnitellusti huomenna tiistaina kello 9 ja 14.30 väliseksi ajaksi Suomen aikaa.

Applelta on odotettu tällä viikolla tuotejulkistuksia, jotka tapahtuvat todennäköisesti vain lehdistötiedotteella ilman sen suuremman tilaisuuden järjestämistä. Yleensä Apple on ajoittanut tiedotejulkistuksensa juuri kellonaikaan, jolloin huomisen verkkokaupan käyttökatkon pitäisi päättyä.

Huhuttuja uusia iPadeja ei kuitenkaan välttämättä vielä huomenna nähdä. Kyse saattaa olla myös huhutun 128 gigatavun iPhone SE:n lanseerauksesta, jolloin uudet iPadit tai ainakin osa niistä julkistettaisiin vasta myöhemmin. Applelta odotetaan lukuisia iPad-uutuuksia – päivitettyä 12,9 tuuman iPad Prota, uutta 10,5 tuuman iPad Prota, edullisempaa 9,7 tuuman iPadia sekä mahdollisesti uutta versiota myös iPad ministä.

iPhone SE:n ja iPadien osalta ilmassa on ollut myös epäilyttävämpiä huhuja uudesta punaisesta värivaihtoehdosta iPhone 7 -mallistoon.

Joka tapauksessa uuden iPhonen tai iPadin hankinnan kanssa kannattaa nyt odottaa, jotta ei tule ostaneeksi vanhaa – ainakaan liian kalliilla hinnalla.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom