Mobiili.fi Apple lähetti kutsut – iPhone 6s esitellään 9. syyskuuta

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 27/8/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2097
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Apple kutsui median edustajia San Franciscoon 9. syyskuuta.


  Huhut saivat tänään vahvistuksen, kun Apple lähetti medialle kutsun seuraavaan julkistustilaisuuteensa, joka odotetusti järjestetään keskiviikkona 9. syyskuuta. Paikkana on Bill Graham Civic Auditorium San Franciscossa.

  Totuttuun tapaan Apple ei etukäteen paljasta, mitä tilaisuudessa esitellään, mutta kutsussa lukee ”Hey Siri, give us a hint”, eli ”Hei Siri, anna meille vihje”. Tällä viitataan iOS:stä tuttuun Siri-avustajaan, ja se saattaisi vihjata joko Sirin uusista ominaisuuksista iPhone 6s -laitteissa tai mahdollisesti myös uudesta Apple TV -mediatoistimesta. Huhujen mukaan uusi Apple TV voitaisiin nähdä 9. päivän tilaisuudessa, ja Siri-avustaja on yksi huhutuista uusista ominaisuuksista laitteeessa.

  Apple TV:n esittely on tässä vaiheessa vain huhun asteella, mutta hyvin suurella todennäköisyydellä tilaisuudessa tullaan näkemään uudet iPhone 6s ja 6s Plus. Lisäksi huhuissa on puhuttu myös uusista iPad-malleista, mutta viime vuosina Apple on esitellyt iPadejä erillisessä tilaisuudessa lokakuussa, eli niitä ei välttämättä nähdä vielä 9. syyskuuta.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju